NİĞDE / MERKEZ - Gümüşler İlkokulu

May

İl Kültür Turizm Müdürlüğümüzün düzenlemiş olduğu "SOMUT OLMAYAN KÜLTÜREL MİRASIMIZ-GELENEKSEL TÜRK TİYATROSU BULUŞMALARI" kapsamında okulumuz öğrencileri tarihi Gümüşler Manastırında kukla gösterisi izlediler.

May

Okulumuz öğrencilerinden Elanur Deniz "pentago", Ceylin Şenel "mangala " ve Nisa Nur Aktaş "küre" kategorisinde okulumuzu temsil etttiler. Kendilerini tebrik ediyoruz.

May

Okulumuz ve Gümüşler Şehit Nail Akdoğan Ortaokulu'nun hazırlamış olduğu programla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı kutlandı.

Ara

Okulumuz öğrencilerine yönelik 112 tanıtım semineri düzenlendi.

Ara

12-18 Aralık arasında kutlanan "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası" okulumuzda kutlandı.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü anma programı gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuz 4/A sınıfı öğretmeni Kamile Erdoğan ve öğrencileri sınıflarında MİLLİ KÜLTÜR ÖGELERİMİZ konulu sergi düzenlediler.

Kas

Jandarma trafikte görevli personeller tarafından okulumuz öğrenci ve öğretmenlerine yönelik trafik eğitimi verildi.Trafik eğitimi aşağıdaki konulardan oluşmaktadır:

_Emniyet kemeri

_Karşıdan karşıya nerelerden ve nasıl geçilir?

_Bisikleti nerede, nasıl kullanmalıyız?

_Trafik nedir?

_Trafik güvenliği,trafik kuralları ve trafik işaretleri

_Trafikte görme,görülme,duym_Trafik işaret ve işaretçileri ve onlara uyma sırası

_Trafik ışıkları

_Okul geçidi görevlisi

_Kaldırımda güvenli yürüme

_Okul servis araçlarında ve toplu taşıma araçlarında nasıl yolculuk yapmalıyız?

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı cumhuriyetin ilanının 100. yılında okulumuz ve Gümüşler Şehit Nail Akdoğan Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri tarafından coşkuyla kutlandı. Törene öğrenci velilerimiz ve kasaba halkı da yoğun ilgi gösterdi.

Kas

Okulumuz eski öğrencilerinden ve kasabamız sakinlerinden sosyolog Kübra İNAN tarafından kaleme alınan ve kasabamızı anlatan "GÜMÜŞLER KASABASI"  isimli eser Belediye Başkanı Recep Çaymaz tarafından öğrencilerimize hediye edildi. Teşekkür ediyoruz.